Kompetent städfirma i Kristianstad

Har du svårt att få tiden att räcka till i vardagen? Har du ständigt dåligt samvete för smutsen i hörnorna? Ta det lugnt och koppla av! Din städfirma i Kristianstad, Wikkans Puts & Röj, täcker upp med hemstädning där tid eller intresse inte finns. Vi putsar bort ditt dåliga samvete och ger dig tid över för det du vill göra. Anlita oss här.

Städfirma i Kristianstad till din tjänst - Wikkans

Vilka erbjuder ni städtjänster till?

Vi erbjuder städtjänster till både privatpersoner och företag i Kristianstad med omnejd. Vi håller en hög kvalitet på våra tjänster och är alltid flexibla, för att på bästa sätt kunna möta våra kunders önskemål och behov. Du väljer vad vi ska göra och hur ofta det ska bli gjort.

Vi kan städa allt eller valda delar som till exempel fönsterputsning. Efter ett samtal med kunden och bedömning av lokalerna kommer vi tillsammans fram till en lösning som är passande.

Hur funkar det?

Du kan beställa ett löpande abonnemang för exempelvis månadsstädning eller veckostädning gällande din hemstädning. Då kommer vi ut vid en bestämd tid och fixar allt vi kommit överens om. Men du kan också beställa tillfälliga städtjänster efter behov.

Vi är professionella i vårt tjänsteutövande, och du kan vara helt trygg med att vi behandlar eventuella känsliga uppgifter i hem eller på kontoret med största sekretess.

Självklart månar vi om både människa och miljö. Därför har vi ett urval av skonsamma rengöringsmedel, som fortfarande är tuff mot smutsen. Vi utbildar oss regelbundet kring städutrustning och rengöringsteknik för att kunna erbjuda våra kunder det allra bästa.

Må bra med hemstädning

De flesta behöver ha det rent omkring sig för att må bra. Och att avsluta dagen med en bra bok i soffan känns tusen gånger trevligare om hemmet är i ordning. Så sluta gå runt och ha dåligt samvete för de smutsiga fönsterna. Lyft på telefonen och ring din städfirma i Kristianstad. Hjälpen finns bara ett samtal bort!